divendres, 24 d’octubre del 2008

SOLARTAXI A BARCELONA

( peretor al volant del Solartaxi a Barcelona )


Per fi Solartaxi va arribar a Barcelona, concretament eren les 12:30 hores del dia 23 d’Octubre. Enrera quedava 1 setmana plena d’incerteses. Temps que va necessitar el vehicle per superar els tràmits duaners del Port. S’han hagut de suspendre varies vegades els actes de benvinguda previstos.Finalment en un dia plujós i sense sortir de la zona ZAL del port de Barcelona, s’ha pogut fer la presentació del SOLARTAXI.


Només a nosaltres se’ns acudeix de presentar un cotxe solar en un dia de pluja!. Je, je.

****************


Hem d’assumir que la feina dels pioners és Així. Louis Palmer és un home que ja porta 45.000 Kms. al voltant del món en el seu Solartaxi. Així que ens agrada molt sentir anècdotes del seu viatge.

Va quedar encantat amb Bali on va aconseguir grans suports. Li va agradar molt Vancouver ( a la costa Oest del Canadà ). Però potser el moment del viatge que més li va agradar va ser New York.

Per dinar ens mengem una paella, el Sr. Palmer em pregunta que vol dir paella mixta i mentre tant continuem xerrant.

A Nova York va aconseguir una gran repercussió, les cadenes de televisió més importants van treure espais sobre la seva aventura en hores de màxima audiència.
Així va aconseguir que a Nova York quan el Solartaxi es parés a un semàfor. La gent es parés a saludar-lo. I el punt culminant va ser quan el Secretari General de la ONU, no solament va pujar a Solartaxi, sinó que va felicitar efusivament al Sr. Louis Palmer. Ara entenc perquè quan parlàvem de Nova York, se li il·luminava la cara a aquest suïs alt i prim.

A continuació vàrem menjar un estofat a la hongaresa. Cal tenir en compte que el Sr. Louis Palmer va neixer a Hongria. I de postres demanarem una crema catalana.

Mentre hem estat dinant, les bateries del Solartaxi s’han estat carregant. Avui com que és un dia plujós el Solartaxi l’hem hagut d’endollar a la xarxa elèctrica. Quan tingui les bateries plenament carregades, el Solartaxi tindrà una autonomia de més de 300 Kms.
El Solartaxi surt aquesta nit cap a Girona i demà per la tarda serà rebut a Montpellier.

Des de Barcelona, li desitjo tota la sort del món Sr. Louis Palmer.